Imprivata maakt een veilige gezondheidszorg mogelijk door vertrouwen te scheppen tussen mensen, technologie en informatie.

Digitale identiteit vormt de hoeksteen van onze activiteiten en maakt effectieve, efficiënte, veilige en conforme toegang en beheer mogelijk voor de systemen, applicaties en gegevens die zorgverleners nodig hebben om kwaliteitszorg te leveren. Bij die toegang houden we rekening met klinische workflows, schaalbaarheid, beveiliging en compliance. Maar daar laten we het niet bij. We streven naar vooruitgang en innovatie, allemaal ter ondersteuning van de behoeften van klanten - nu en in de toekomst.

Imprivata creëert vertrouwen en stroomlijnt klinische workflows door oplossingen voor positieve identificatie, universele toegang en multifactor-authenticatie aan te bieden.

 
 

Strategisch partner-ecosysteem

Imprivata kan worden geïntegreerd met strategische kerninvesteringen van zorgorganisaties om rendement te garanderen, niet alleen van Imprivata-oplossingen, maar ook op andere investeringen in technologie, zoals in EPD-leveranciers als Cerner en Epic. We onderhouden en bouwen actief aan een strategisch partner-ecosysteem op de juiste plaatsen: klinische toegang en patiëntidentificatie, virtualisatie en desktoplevering, klinische mobiliteit en communicatie, en medische apparatuur.

Wereldwijde klinische ervaring

Imprivata is uniek gepositioneerd om veilige gezondheidszorg mogelijk te maken, niet alleen vanwege onze oplossingen en ons partner-ecosysteem, maar ook omdat we gezondheidszorg en klinische workflows begrijpen. Imprivata kan bogen op een wereldwijd klinisch team dat de problemen begrijpt waar artsen en zorgverleners - en de gezondheidszorg als geheel - mee te maken hebben. En dit team zet zich in voor het oplossen van klinische problemen en waarborgen van succes.

Het voordeel van Imprivata

Onze geschiedenis, marktaanwezigheid en inzicht in klinische workflows stellen ons in staat om oplossingen te bieden voor de uitdagingen waar zorgorganisaties vandaag de dag mee te maken hebben en waar ze in de toekomst mee te maken zullen krijgen.

GEBRUIKERS
Meer dan 6 miljoen gebruikers over 45 landen
KLANTEN
Meer dan 1.900 klanten in de gezondheidszorg wereldwijd
PATENTEN
32 patenten tot op heden toegekend

Vraag een demo aan