Toegang tot virtuelle desktops

Imprivata Virtual Desktop Access

Maak optimaal gebruik van roaming-desktops en de beschikbare tijd van artsen met Imprivata Virtual Desktop Access. Imprivata OneSign biedt zorgaanbieders snelle en gemakkelijke toegang tot hun op Citrix of VMware gebaseerde virtuele desktops. Door het herhaaldelijke en handmatige inloggen te vervangen door geautomatiseerde processen, helpt Imprivata OneSign artsen om op een efficiëntere manier aan de benodigde informatie te komen, zodat ze meer tijd kunnen doorbrengen met patiënten.

Wanneer gebruikers op elke locatie binnen een gebouw opnieuw handmatig moeten inloggen, wordt de workflow steeds weer onderbroken en minder efficiënt. Maar vanwege beveiligingseisen en wettelijke voorschriften voor de omgang met patiëntgegevens zijn effectieve processen voor gebruikersauthenticatie vaak verplicht voor alle soorten toegang, inclusief virtuele toegang.

Imprivata Virtual Desktop Access biedt snelle toegang tot virtuele desktops die een zorgverlener volgen naar verschillende locaties binnen het ziekenhuis, zodat de systemen en applicaties steeds dezelfde status hebben op de verschillende apparaten die de zorgverlener gebruikt. Op deze manier kunnen artsen virtualisatie gebruiken voor een efficiëntere zorgverlening en tegelijkertijd voldoen aan alle relevante wettelijke vereisten.

Productkenmerken

KLIKLOZE TOEGANG TOT ROAMING-DESKTOPS

communicatie tussen apparaten

Imprivata Virtual Desktop Access wordt in Citrix- en VMware-omgevingen geïntegreerd om desktop-roaming met één enkele tik van een badge mogelijk te maken. Wanneer Virtual Desktop Access in combinatie met Imprivata OneSign Single Sign-On wordt geïmplementeerd, kan de toegang zonder gebruik van een toetsenbord tot alle systemen en applicaties worden uitgebreid. Dit snelle, praktische en effectieve systeem geeft zorgverleners meer tijd voor de patiëntenzorg, doordat ze minder tijd hoeven te besteden aan technische handelingen.

KLIKVRIJE TOEGANG TOT VIRTUELE DESKTOPS

communicatie tussen apparaten

Imprivata Virtual Desktop Access vereenvoudigt en versnelt de SSO-toegang tot desktops en applicaties in gevirtualiseerde omgevingen. Deze tijdsbesparingen, gecombineerd met de roamingmogelijkheden van virtuele desktops, voorzien zorgverleners van mobiliteit zonder gedoe. Imprivata Virtual Desktop Access biedt ondersteuning op API-niveau voor VMware Horizon View, Citrix XenDesktop en XenApp, en Microsoft RDS. Imprivata werkt ook samen met toonaangevende leveranciers van thin en zero-clienthardware en -apparaten, waaronder Dell Wyse, HP, Samsung, Texas Instruments en Teradici. Dit betekent voor artsen een naadloze toegang tot hun desktops, klinische applicaties en patiëntgegevens, in verschillende IT-omgevingen.

 

ONDERSTEUNING VOOR THIN EN ZERO CLIENTS

communicatie tussen apparaten

Imprivata Virtual Desktop Access is de enige oplossing voor toegangsbeheer die echte desktop-roaming tussen zero client-apparaten mogelijk maakt en superieure ondersteuning biedt voor zero en thin-clientapparaten. API-integratie met VMware Horizon View en het Teradici PC-over-IP-protocol maakt volledige roamingtoegang tot zero en thin-clientapparaten mogelijk zonder dat gebruikersnamen of wachtwoorden hoeven te worden ingevoerd. En doordat Imprivata OneSign is ingebouwd in de DM8148 system-on-a-chip van Texas Instruments, maakt Imprivata onboard authenticatiebeheer mogelijk voor thin client- en zero client-eindpunten van toonaangevende leveranciers zoals Dell, HP, IGEL, 10zig, and Stratodesk.

Other Authentication & Access Management Solutions