Toegang tot virtuele desktops

Toegang tot virtuele desktops

Imprivata Virtual Desktop Access (VDA)

 

Maak optimaal gebruik van roaming desktops en laat zorgprofessionals efficiënter werken met Imprivata Virtual Desktop Access (VDA). Imprivata biedt gebruikers een snelle en eenvoudige manier om toegang te krijgen tot hun virtuele Microsoft-, Citrix- of VMware-desktops. Doordat herhaaldelijke, handmatige inlogprocedures worden vervangen door geautomatiseerde processen, helpt Imprivata OneSign de zorgverleners om sneller toegang te krijgen tot patiëntgegevens, zodat ze minder tijd hoeven te besteden aan technische handelingen en meer tijd overhouden voor de patiënt.

Wanneer gebruikers op elke locatie binnen een gebouw opnieuw handmatig moeten inloggen, wordt de workflow telkens onderbroken en minder efficiënt. Maar vanwege beveiligingseisen en wettelijke voorschriften voor de omgang met patiëntgegevens is het vaak verplicht effectieve processen voor te implementeren voor gebruikersauthenticatie alle soorten toegang, inclusief virtuele toegang.

Virtuele desktoptoegang met Imprivata biedt snelle toegang tot virtuele desktops die een zorgverlener volgen naar verschillende locaties binnen het ziekenhuis, zodat de systemen en applicaties steeds dezelfde status hebben op de verschillende devices die de zorgverlener gebruikt.

Met Imprivata kunnen zorgorganisaties gebruikmaken van virtualisatie om efficiëntere zorg te verlenen en tegelijkertijd te voldoen aan alle wettelijke voorschriften.