Developer Partner

Imprivata Developer-programma

 

Via het Imprivata Developer-programma kunnen leveranciers van software- en hardwareoplossingen heel gemakkelijk hun mogelijkheden uitbreiden met de toonaangevende capaciteiten van Imprivata op het gebied van authenticatie en beveiligde communicatie.

  • Naadloze integratie van functies voor authenticatie en beveiligde communicatie in elke applicatie en op de meest uiteenlopende devices.
  • Toegang tot API’s, documentatie en test- en certificeringstools voor de Imprivata OneSign ProveID SDK en de Imprivata Cortext API.
  • Trainingen voor ontwikkelaars over Imprivata OneSign en Imprivata Cortext, inclusief het gebruik van de API’s voor Imprivata ProveID en Imprivata Cortext.
  • Officiële productcertificering ‘Imprivata Ready’.
  • Toegang tot technische support tijdens het ontwikkelingsproces.
  • Vermelding van bedrijfsnaam en oplossing op de webpagina van ons Developer-programma.

 

Imprivata Developer-programma voor identiteits- en toegangsbeheer

 

Met behulp van het Imprivata Developer-programma kunnen software- en hardwareleveranciers gebruik maken van de Imprivata OneSign ProveID API’s om sterke authenticatie naadloos te integreren in al hun applicaties of fysieke devices. De eigen oplossingen worden snel en eenvoudig geschikt gemaakt voor workflows die identificatie of herauthenticatie van gebruikers vereisen, zoals roaming tussen verschillende eindpunten, het uitschrijven van elektronische recepten of het aftekenen van dossiers. Imprivata OneSign zorgt voor de beveiliging van wachtwoordgegevens, de auditeerbaarheid en compliance. Imprivata OneSign biedt centraal beheer voor alle authenticatiebehoeften binnen de organisatie van een klant.

Imprivata kan worden geïntegreerd met een breed assortiment devices en applicaties: geïmplanteerde medische hulpmiddelen, bedterminals, medicatiedispensers, printers, printservices en niet-Windows werkplekken, waaronder Linux-werkplekken en thin en zero clients. Bovendien ondersteunt Imprivata het breedste assortiment authenticatiemethoden, waaronder vingerafdrukscanners, actieve en passieve proximity-kaarten, smartcards, eenmalige wachtwoorden, USB-tokens en telefonische authenticatie.