Toegang tot mobiele apparaten

Imprivata Mobile Device Access

Imprivata Mobile Device Access is de enige mobiele authenticatieoplossing voor de gezondheidszorg die een snelle en veilige toegang tot mobiele klinische apparaten mogelijk maakt. Gebruikers kunnen toegang krijgen tot gedeelde mobiele klinische apparaten door met een proximity-badge te tikken en vervolgens met Single Sign-On (SSO) in te loggen bij hun applicaties.

Deze workflow biedt artsen dezelfde snelle, efficiënte en vertrouwde authenticatie-workflow die ze momenteel gebruiken op werkstations en virtuele desktops met Imprivata OneSign. Met een SSO-workflow voor gedeelde mobiele apparaten kunnen zorginstellingen het volledige potentieel van mobiele apparaten benutten door artsen een snelle en efficiënte workflow te bieden, terwijl de beveiliging en controleerbaarheid behouden blijven en zelfs beter worden.

Gebruikers hebben toegang tot gedeelde mobiele klinische apparaten van een groeiende lijst van leveranciers die worden ondersteund door Imprivata, waaronder Ascom, Honeywell, Zebra en andere leveranciers.

Features

Verbeterd toegangsbeheer van apparaten

Imprivata Mobile Device Access helpt een juiste balans tot stand te brengen tussen veiligheid en workflowefficiëntie door het klinisch personeel in staat te stellen mobiele apparaten te ontgrendelen met één tik van de proximity-badge. Dit verbetert de beveiliging en stelt de gezondheidsinformatie van patiënten veilig, aangezien organisaties de mogelijkheid hebben mobiele apparaten te vergrendelen zonder de workflow te verstoren.

Snelle, veilige eenmalige aanmelding bij mobiele applicaties

Imprivata Mobile Device Access biedt eenmalige aanmelding voor mobiele apps. Dit stroomlijnt de klinische workflow en betekent dat artsen meer tijd aan patiëntenzorg kunnen besteden. Imprivata werkt samen met toonaangevende leveranciers en EPD-aanbieders om een snelle en veilige toegang tot mobiele klinische apps te garanderen.

Snel schakelen tussen gebruikers

Imprivata Mobile Device Access pakt dit aan door veilig en snel schakelen tussen verschillende gebruikers mogelijk te maken. Als een gebruiker vergeet zijn sessie te vergrendelen, kan een tweede gebruiker eenvoudig met zijn proximity-badge tikken, waardoor de eerste gebruiker onmiddellijk wordt uitgelogd en de tweede gebruiker wordt ingelogd.

Uitgebreide bewaking en vereenvoudigde rapportage

Imprivata Mobile Device Access registreert alle apparaattoegangsgebeurtenissen in een gecentraliseerde database binnen een geharde virtuele of fysieke appliance. De Imprivata-appliance biedt kant-en-klare rapporten die beheerders volledig inzicht geven in de toegang tot mobiele apparaten. Daarbij  bieden deze rapporten de mogelijkheid om snel te reageren opvragen tijdens audits.

Noodontgrendeling

Imprivata Mobile Device Access bevat functionaliteit waarmee gebruikers mobiele apparaten kunnen ontgrendelen zonder inloggegevens in te voeren of met hun proximity-badge te tikken. Gebruikers moeten dan handmatig gebruikersnamen en wachtwoorden invoeren om toegang te krijgen tot een app. Hierdoor kunnen organisaties de beveiliging handhaven terwijl gebruikers tijdens een noodsituatie toch toegang hebben tot mobiele apparaten.