Enterprise-oplossing voor single sign-on en wachtwoordbeheer

 

Gemiddeld moet een zorgprofessional zo'n 70 keer per dag een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren om in te loggen bij werkstations en applicaties. Deze omslachtige werkwijze is frustrerend voor de gebruiker, vergroot de complexiteit, schaadt de efficiëntie en hindert de patiëntenzorg.

Gelukkig is er een betere manier.

Imprivata OneSign® biedt het antwoord op deze uitdagingen in de vorm van een totaaloplossing voor wachtwoordbeheer, bestaande uit single sign-on,  authenticatiebeheer en roaming tussen virtuele desktops. Het resultaat: minder muisklikken en minder gedoe met gebruikersnamen en wachtwoorden. Medewerkers krijgen op elk moment en vanaf elke locatie snel toegang tot de systemen en gegevens die ze nodig hebben. De patiëntenzorg staat centraal, en niet de technologie.

Bovendien bevordert Imprivata OneSign de acceptatie van elektronische patiëntendossiers, waardoor de doelstellingen voor 'zinvol gebruik' gemakkelijker gehaald kunnen worden. Ook beveiliging is een belangrijk aspect. De beveiliging van ziekenhuisinformatiesystemen en beschermde patiëntengegevens door Imprivata voldoet aan de eisen van HIPAA, HITECH en andere wet- en regelgeving.

 

Het innovatieve en responsieve Imprivata OneSign-product is een enterprise-oplossing voor single sign-on die de toegang tot systemen stroomlijnt, de productiviteit verhoogt, de compliance en de beveiliging verbetert en de IT-kosten verlaagt. Voortaan zijn uw zorgverleners minder tijd kwijt aan in- en uitloggen, zodat ze meer tijd aan hun patiënten kunnen besteden.

 

Voor meer informatie over de manier waarop onze technologieën voor wachtwoordbeheer en single sign-on de beveiliging van uw zorgorganisatie kunnen verbeteren, leest u ons nieuwste artikel over beveiliging en ons gegevensblad over Imprivata OneSign.

Other Authentication & Access Management Solutions