Professionele diensten

Succes voor de klant staat voorop

 

Met onze professionele services probeert Imprivata altijd de verwachtingen te overtreffen. We bieden u diepgaand inzicht in onze technologie en we geven advies over specifieke optimalisaties van klinische workflows. Voor ons is het hoogste doel dat elke implementatie succesvol verloopt.

 

Hoe wij werken

 

In elke fase van de invoering van de nieuwe technologie staan wij voor u klaar met onze eigen implementatiemethodiek:

  • Project Readiness: experts van Imprivata analyseren de bestaande omgeving vanuit IT- en klinisch perspectief om het best passende implementatieplan op maat te maken.
  • Implementatie: Imprivata zorgt dat alles vanaf het allereerste begin soepel verloopt. Onze projectmanagers, architecten en implementatie-engineers werken nauw met u samen bij het configureren, testen en uitrollen van de oplossing in de omgeving, zodat er een werkend systeem wordt opgeleverd zonder workflows onnodig te verstoren.
  • Opleidingen: om van blijvend succes verzekerd te zijn, verzorgen we functiespecifieke trainingen waarmee beheerders, projectmanagers, helpdeskmedewerkers, netwerkbeheerders en andere medewerkers de Imprivata-oplossing efficiënter gebruiken, beheren en onderhouden.
  • Optimalisatie: om Imprivata probleemloos te laten functioneren, analyseren onze experts de workflows, om de omgeving te transformeren en eindgebruikers productiever te maken, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan de zorg voor de patiënt.
  • Onderhoud: we bieden ondersteuning bij alle soorten veranderingen, van Imprivata Appliance-upgrades tot het toevoegen van nieuwe functies. Proactief systeemonderhoud is essentieel om de meeste voordelen te behalen uit de Imprivata-oplossingen.

 

Waarom dit voor u van belang is

 

Een solide implementatie, goede trainingen en optimalisatie zijn cruciale onderdelen van het invoeringsproces voor nieuwe technologie, waarmee de risico’s van dit proces worden beperkt. Imprivata Professional Services helpt om zorgprofessionals veel efficiënter te laten werken. Met Imprivata implementeert u niet zo maar een nieuw systeem, maar een totaaloplossing die de productiviteit binnen uw organisatie als geheel verbetert.