Imprivata OneSign

In consideration of the COVID-19 pandemic we are actively converting all onsite and regional training to be delivered virtually. Please contact training@imprivata.com with any questions.

Imprivata OneSign-certificeringsprogramma op locatie
Doelgroep: IT-projectleiders, applicatie- en netwerkbeheerders en beheerders van Imprivata Appliances

Vijfdaags certificeringsprogramma voor OneSign, aangeboden op locatie bij de klant voor maximaal 8 personen. Inclusief één jaar toegang tot het Imprivata Learning Center, deelname aan klassikale trainingen en toegang tot het OneSign-certificeringsexamen voor alle deelnemers.

 
 

Imprivata OneSign-certificeringsprogramma in de regio
Doelgroep: IT-projectleiders, applicatie- en netwerkbeheerders en beheerders van Imprivata Appliances

Vijfdaags certificeringsprogramma voor OneSign, aangeboden op een locatie van Imprivata. Inclusief één jaar toegang tot het Imprivata Learning Center, deelname voor 1 persoon aan klassikale trainingen en toegang tot het OneSign-certificeringsexamen voor 1 deelnemer.

 
 
 

Imprivata OneSign-programma voor online onderwijs
Doelgroep: IT-projectleiders, applicatie- en netwerkbeheerders en beheerders van Imprivata Appliances

Online OneSign-trainingsprogramma als zelfstudie met training onder leiding van een docent. Inclusief deelname voor 1 persoon aan online klassikale training en één jaar toegang tot het Imprivata Learning Center voor 1 persoon.

 
 

Imprivata OneSign Applicatie-profiling programma op locatie
Doelgroep: IT-projectleiders en applicatiebeheerders

Tweedaagse training voor applicatie-profiling, aangeboden op locatie bij de klant voor maximaal 5 personen. Inclusief één jaar toegang tot het Imprivata Learning Center en deelname aan klassikale trainingen voor alle deelnemers.

 
 

Imprivata OneSign online hercertificering
Doelgroep: Gecertificeerde OneSign-engineers

Online hercertificeringsprogramma voor OneSign. Inclusief toegang tot het hercertificeringscurriculum met online examen en één jaar toegang tot het Imprivata Learning Center voor 1 persoon.

 
 

Imprivata OneSign- en Confirm ID-certificeringsprogramma op locatie
Doelgroep: IT-projectleiders, applicatie- en netwerkbeheerders, beheerders van Imprivata Appliances en EPD-beheerders

Vijfdaags certificeringsprogramma voor OneSign en Confirm ID, aangeboden op locatie bij de klant voor maximaal 8 personen. Inclusief één jaar toegang tot het Imprivata Learning Center, deelname aan klassikale trainingen en toegang tot het OneSign- en Confirm ID-certificeringsexamen voor alle deelnemers.