Customer Advocacy

Customer Advocate-programma voor de gezondheidszorg

Overzicht van het programma

 

Imprivata hecht grote waarde aan haar klanten in de gezondheidszorg. We zijn ervan overtuigd dat we door nauwe samenwerking bijdragen aan uw succes. Dankzij ons Customer Advocate-programma beschikken zorginstellingen over de juiste hulpmiddelen om onze producten met succes te implementeren en rendabel te gebruiken. Samen werken we aan het realiseren van de doelstellingen en het ondersteunen van snelle, veilige en efficiënte informatietoegang, communicatie en samenwerking binnen elke zorginstelling.

 

Voordelen van het Imprivata Customer Advocate-programma

 

Er wordt u als klant een speciale Customer Advocate toegewezen, die binnen Imprivata aandacht vraagt voor uw specifieke wensen en behoeften en die de status van aanvragen en verzoeken doorgeeft. Wij willen graag dat onze klanten gemakkelijk met ons samenwerken en daarbij positieve ervaringen opdoen. De toegewezen Customer Advocate:

  • ondersteunt u bij het realiseren van projectdoelstellingen en tijdschema’s;
  • schakelt op het juiste moment de juiste mensen in om de uitrol en de upgrades van systemen te ondersteunen;
  • werkt proactief met u en uw IT-team samen om een duidelijk beeld te krijgen van de ontwikkelingen op het gebied van IT en toekomstige implementaties of aanpassingen van systemen;
  • zorgt voor voortdurende communicatie over nieuwe producten en functies, vakbeurzen waar Imprivata aan deelneemt, en geeft vroegtijdige details onze eigen gebruikersconferenties en andere evenementen;
  • treedt binnen Imprivata op als ‘stem van de klant’ om strategische projecten en verbeteringen te bevorderen die uiteindelijk u en uw IT-team ten goede komen.

 

Neem de uitnodiging aan

Het belang van veilige informatietoegang en samenwerking in klinische workflows neemt elke dag verder toe. Daarom is het voor onze klanten essentieel dat onze oplossingen goed worden geïmplementeerd en dat de uitrol probleemloos verloopt, zodat artsen en andere zorgprofessionals overtuigd raken van de voordelen en de klant een maximaal rendement behaalt.

Onze Customer Advocates staan klaar om u hierbij te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie: [email protected].