Waarom Imprivata?

Werken moet plezierig zijn.

 

Neem eens een kijkje bij een van onze vestigingen: open kantoorruimtes, gratis tussendoortjes en drankjes voor iedereen, en een hardwerkend team van experts in IT en gezondheidszorg. Ons team floreert door samen te werken en ideeën uit te wisselen, niet alleen bij het overleg tussen de verschillende functies, maar ook tijdens spontane feestelijke bijeenkomsten. We hebben misschien uiteenlopende achtergronden en vaardigheden, maar we hebben ook veel gemeen. Een grote passie voor onze missie. Een sterk besef van integriteit. De overtuiging dat we een positieve bijdrage leveren. En de wil om plezier in het werk te hebben.

Werk met plezier en wordt beloond voor het harde werk.

 
 

Lees wat anderen over ons zeggen

 

“Imprivata is een gerenommeerde en succesvolle onderneming, maar voelt toch aan als een nieuw bedrijf met de sfeer van een start-up.”

- John, Engineering

 

“Bij Imprivata wordt men niet ingeperkt door de rol waarvoor men is aangenomen. Als iemand ideeën heeft, zijn die altijd welkom op andere afdelingen.”

- Jon, Support

 

“Als ontwikkelaar krijg je de kans om mee te werken aan de nieuwste technologie en word je omringd door mensen met passie voor hun werk.”

- Jignesh, Engineering

 

“De mensen met wie wordt samenwerkt, zijn intelligent en gepassioneerd en ze weten wat werken is. Iedereen werkt samen en zet zijn ego opzij om problemen zo goed mogelijk op te lossen.”

- Bryan, Engineering

 

“Bij Imprivata gaat het snel. De leiding heeft een duidelijke visie en het is geweldig om daaraan mee te werken.”

- Youssef, Sales

 

“Het is fijn om met deze collega’s samen te werken. Onze producten doen wat we beloven en onze klanten zijn dol op ons.”

- Matt, Sales Engineering

 

“Het voelt als een grote familie.”

- Kati, Administration