Authenticatiebeheer

 

Gemiddeld moet een zorgprofessional zo’n 70 keer per dag een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren om in te loggen op werkstations en in applicaties. Deze onhandige procedure is frustrerend voor de gebruiker, vergoot de complexiteit, schaadt de efficiëntie en verstoort de patiëntenzorg.

Gelukkig is er een betere manier.

Imprivata OneSign biedt een oplossing voor deze uitdagingen door middel van een totaaloplossing met single sign-on, toegangsbeheer en roaming tussen virtuele desktops. Het resultaat: minder muisklikken en minder gedoe met gebruikersnamen en wachtwoorden. Medewerkers krijgen snel toegang tot de systemen en de gegevens die ze nodig hebben, op elk moment en vanaf elke locatie.

Imprivata OneSign verhoogt ook de acceptatie van elektronische patiëntendossiers (EPD’s), waardoor zorginstellingen een beter rendement behalen op hun investeringen in zorgtechnologie. Ook beveiliging is een belangrijke functie van Imprivata OneSign. De oplossing bewaakt de beveiliging van ziekenhuisinformatiesystemen en medische dossiers, zodat zorgorganisaties hun patiënten beter van dienst kunnen zijn en de privacy van patiënten volgens de geldende best practices en wetten en voorschriften wordt gewaarborgd.

De innovatieve en responsieve Imprivata OneSign-oplossing stroomlijnt de toegang tot systemen, waardoor de productiviteit toeneemt, de beveiliging verbetert en de IT-kosten dalen. Dankzij Imprivata OneSign hoeven zorgprofessionals minder tijd te besteden aan de technologie en houden ze meer tijd over voor de patiëntenzorg.

 

 

Authentifizierungs-Management