Producten en oplossingen

Imprivata creëert vertrouwen tussen mensen, apparaten, toepassingen, gegevens en klinische workflows en draagt op deze manier bij aan de levering van patiëntenzorg. Wanneer dit vertrouwen is gevestigd, hebben aanbieders de vrijheid om gebruik te maken van de technologieën en informatie die ze nodig hebben om klinische workflows te stroomlijnen en efficiënte, hoogwaardige zorg te bieden in een gezondheidszorg die in toenemende mate gedecentraliseerd is. Door uitgebreide, speciaal ontwikkelde oplossingen aan te bieden voor positieve identificatie, toegang vanaf elke locatie en multifactor-authenticatie, kan Imprivata vertrouwen wekken in het volledige netwerk voor zorgverlening. 

Enterprise single sign-on

Het SSO-platform van Imprivata maakt een einde aan de uitdagingen rond toegang door het aantal klikken aanzienlijk te verminderen. Bovendien hoeven gebruikers niet langer gebruikersnamen en wachtwoorden van applicaties te onthouden of in te voeren. De SSO-oplossing kan worden gebruikt met alle soorten applicaties en apparaten. Hiermee kunnen zorgverleners tot wel 45 minuten per dienst besparen, wat de tevredenheid verhoogt en zorgt dat de oplossing gemakkelijker in gebruik wordt genomen.

Meer informatie
Multi-factor authenticatie

Imprivata biedt een uitgebreid platform voor identiteits- en multifactor-authenticatie, dat zorgt voor snelle en veilige authenticatie-workflows binnen de zorginstelling. De Imprivata-oplossing voor multifactor-authenticatie biedt een veilige en handige authenticatie die speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de kritieke veiligheids- en workflowuitdagingen van de huidige ondernemingen in de gezondheidszorg.

Meer informatie
Positieve patiëntidentificatie

Verouderde processen voor patiëntidentificatie die afhankelijk zijn van mondelinge demografische gegevens of zelfs polsbanden met barcodes, kunnen fouten veroorzaken bij patiëntidentificatie. Imprivata biedt het toonaangevende platform voor positieve patiëntidentificatie, dat de veiligheid van patiënten verbetert door middel van biometrische identificatie, het opschonen van medische dossiers, verbeterde patiëntmatching en workflowoptimalisatie.

Meer informatie